KOKIE LAUKO KRĖSLAI PADEDA SUGRĮŽTI Į VAIKYSTĘ?

https://pixabay.com/photos/lie-leisure-time-terrace-relaxation-883094

Nuo pat vaikystės laikų mes visi mėgstame suptis. Tik sulaukusiems brandaus amžiaus labiau norisi stabilumo, todėl nemaža dalis suaugusių renkasi pastatomus lauko krėslus. Tačiau tie, kuriems vis dėlto norisi bent truputį sugrįžti į tuos laikus, kai supimasis būdavo pats smagiausias laisvalaikio užsiėmimas, mielai įsigyja pakabinamą arba supamą krėslą.

Kuo yra patrauklus pastatomas supamas krėslas?

Pastatomi supami krėslai garantuoja visišką atsipalaidavimą. Jeigu jie atrodo esą per kieti, sėdynę galima paminkštinti uždėjus ant jos vieną ar kelias pagalvėles, o jeigu vakare pasidaro vėsoka, galima apsigaubti pledu. Šios rūšies krėslų sėdimoji dalis laikosi ant kojelių. Tokie krėslai yra skirti žmonėms, kurie mėgsta ramų, pasyvų ir saugų supimąsi, nekeliantį aštrių pojūčių ir neskatinantį adrenalino proveržio. Tiek pakabinami, tiek pastatomi supamieji krėslai savo kaina yra panašūs.

Kokiomis savybėmis pasižymi pakabinamas krėslas?

Pakabinami krėslai yra labai patvarūs ir ilgai tarnauja, nes nebijo nei lietaus, nei tiesioginių saulės spindulių. Tiesa, jei šiuo krėslu nusprendžia suptis vaikai, juos būtina perspėti, jog supantis privalu elgtis labai atsargiai ir per daug neįsismarkauti, nes priešingu atveju jie gali iškristi iš jo ir susižaloti.

Be to, pernelyg aktyvus supimasis tokiu krėslu gali pakenkti jo kokybei, nors šiaip jų konstrukcijos rėmas yra gana tvirtas. Todėl jei vaikai mėgsta supdamiesi pakilti vos ne iki dangaus, tada verčiau jiems nupirkti specialiai jiems skirtas sūpynes. O šiaip pakabinamas krėslas kuo puikiausiai gali atlaikyti iki šimto dvidešimt kilogramų siekiantį svorį.

Ką reikia turėti omenyje perkant pakabinamą krėslą?

Prieš perkant pakabinamą krėslą pirmiau reikia nuspręsti, kur jis bus naudojamas – lauke ar viduje. Be to, ypatingą dėmesį reikia skirti jo saugumui. Ypač saugūs yra krėslai su tvirtomis apsauginėmis virvelėmis ar grandinėmis bei patikimomis konstrukcijomis. Labai tvirti yra pakabinami krėslai su metaliniu rėmu, o tie krėslai, kurių rėmas yra medinis, atrodo gražiau.

Tad jeigu norite, kad sodo aplinka, kurioje kabės šis krėslas, atrodytų išvaizdesnė, tada rinkitės tą, kurio konstrukcija medinė. Pakabinamus krėslus rasite elektroninėje parduotuvėje: https://www.unminimal.lt/lauko-baldai/pakabinami-kreslai.

0 Shares:
Jums taip pat gali patikti
Skaityti

TRYS VEJOS BORTELIŲ TIPAI

Vejos borteliai pagal jų gamyboje naudojamas medžiagas yra skirstomi į tris tipus. Nepriklausomai nuo to, ar pasirinksite betoninius,…